У рф 9 травня пройшов парад до Дня Перемоги. На подив, у багатьох містах обійшлися без повітряних парадів. Рот путіна Пєсков назвав причину - погодні умови. Хоча над тією ж Москвою не було ні хмарки.

Українці добряче насміялися, бо парад був суцільним посібником для початківця коміка - путін з вирваними листочками із зошита, шойгу на кабріолеті і лижники замість військових.

Про це все повідомляв Знай.ua раніше.

Військова техніка росії
Військова техніка росії

Окремим місцем зростаючого психозу був концерт після самого параду, де виступали всі путінолизи. Однією з таких виявилась і Таїсія Повалій, яка вже полоскала десна зі Стасом Михайловим після його підтримки путіна і вбивств мирних українців.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Таїсія Повалій та Стас Михайлов
Таїсія Повалій та Стас Михайлов

Зараз же уродженці Шамраївки (Київська область) спало на думку заспівати володимиру путіну на концерті УКРАЇНСЬКОЮ мовою.

Явно, після всього, що Повалій начудила її не те, що не впустять до рідної Шамраївки, а закидають камінням собаки ще на під'їзді до України.

Повалій на концерті до Дня Перемоги на рашистському Першому каналі виконала "Пісню про рушник". Стоячи на сцені, обвішаній георгіївськими стрічками. А в залі десятки російських генералів, які віддають накази вбивати українців. Верх цинізму. Колись була просто Тая, а стала просто... ви можете самостійно підібрати відповідне слово.

Українці не упустили можливості сказати, все що вони думають про "просто Таю":
"Вони взагалі ї*анулись там все вже", "Ввинець їй в горлянку", "Таке лицемірство, я в шоці", "Блюзнірство, лицемірство!", "Промекала від переляку", "Тобі на нашій землі не місце. Слава Україні", "Ця х*рня заразна? Мені купувати скафандр? Тут до кордону з рашкой 60км. я боюся заразитися, є щеплення може якісь від рашизму?"...

Нагадаємо, що Таїсія Повалій замінила Астаф'євій маму, але Даша відмовилася від неї через зраду України: "Мені так соромно".

Раніше ми повідомляли, що Таїсія Повалій розкрила секрет, чому в 57 має зовнішність 30-річної.