Онука Софії Ротару Соня Євдокименко вже тривалий час живе в Нью-Йорку. Вона ділиться фотографіями Америки у своїх соцмережах і після початку війни в Україні всього кілька разів згадала свою Батьківщину.

Зовсім нещодавно вона показала всю свою сім'ю на фото в сторіз і висловила надію, що скоро зможе всіх обійняти. Про це повідомляв Знай.uа.

У День матері, 8 травня Соня також в сторіз виклала старий пост зі своєю мамою Світланою, невісткою легендарної Софії Ротару.

При чому сам пост вона взяла зі сторінки матері, по якій можна зрозуміти як Світлана пишається своєю донькою і живе тільки нею. Адже практично на кожному кадрі з профілю фото Соні або з Сонею.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Щодо війни невістка Софії Ротару висловився 28 лютого і після того не зронила ні слова.

"Живу я все життя і громадянка України, народилася в Станиці Зеленчуцька, Ставропольського краю! Я козачка з корінням з Вінниці, Україна. Моє життя - підтвердження того, що рятувати тут, в Україні, нікого не треба. Тут багатонаціональне і сучасне суспільство! Ми жили мирно і працювали вільно і це був наш вибір - що і є найцінніше для цивілізованої людини в сучасному світі! 24 лютого прокинулася на світанку в Києві від гуркоту. І досі тут! Страшно і моторошно зараз ... гинуть мирні люди, діти і жінки. Йдуть обстріли житлових районів великих міст і підривають нафтобази, а це - екологічна катастрофа для кожної області ... Чорнобиль під загрозою підриву…
Дух наш не зломлений! Я молюся і вірю в перемогу сил добра, в хоробрість наших захисників-героїв! Сьогодні Україна - це незалежність, хоробрість, сила духу і свобода!",- пише 48-річна кінопродюсерка Світлана.

Нагадаємо, що Софія Ротару показала приклад Лободі і розповіла про війну з Росією.

Раніше ми повідомляли, що племінниця Софії Ротару Sonya Kay напередодні Великодня заговорила про "розбиту" росію.