Відомий український телеведучий та блогер Анатолій Анатоліч показав, як сильно схибив російський диктатор владімір путін, напавши на Україну.

Відповідний пост з'явився на сторінці Анатолія Антоліча у соцмережі Інстаграм. Він наголосив, що ми нарешті зрозуміли, наскільки ми з росіянами різні. Шкода тільки, що такою дорогою ціною.

Як пише телеведучий, росіяни отримали по заслузі. Хотіли "денацифікації", а отримали небувалий сплеск патріотизму серед українців.

Скріншот: instagram.com/anatoliyanatolich
Скріншот: instagram.com/anatoliyanatolich

Так само, бажаючи начебто "демілітаризувати" Україну, вони "організували" постачання нам найсучаснішої зброї світу для захисту від російських загарбників.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Ми як ніколи далеко від "можем повторить". Дорогою ціною, але зрозуміли що ми настільки різні з ними, що це просто капець. Вони хотіли денацифікації, а тепер кожен Українець більший бандеровець, ніж вони можуть собі уявити. Вони хотіли демілітаризації, а тепер Україна має найсучаснішу зброю світу. Бункерний, мені здається ти десь проїб*вся в розрахунках. 🇺🇦💪", - написав він. Анатолій Анатоліч

Раніше Знай писав, Влада Седан оплакала загиблого в Одесі малюка: "Ми продовжуємо жити"

Також ми писали, дружина Олександра Зінченка Влада Седан однією фразою показала своє ставлення до росіян: "Ідіть на х*й"

Нагадаємо, півзахисник "Манчестер Юнайтед" Олександр Зінченко, зізнався, що втратив всіх друзів, які ще залишалися в рф: "Ганьба, що вони мовчать"