Дружина відомого українського футболіста Олександра Зінченка, молода матуся та журналістка Влада Седан дала потужну відповідь росіянам та поставила їх на місце однією фазою.

Невеличким уривком інтерв'ю Влади Седан опублікували у популярній мережі ТikТok на сторінці "ukr.zbirna".

З перших днів повномасштабного воєнного вторгнення росії на територію України знаменитий футболіст Олександр Зінченко та його дружина Влада Седан роблять все можливе, аби допомогти співвітчизникам. Вони займаються благодійністю та закликають весь світ допомагати українцям у боротьбі з російськими окупантами.

Влада Седан, скріншот з відео
Влада Седан, скріншот з відео

Під час недавнього інтерв'ю Влада Седан зізналася, що вона не намагається переконати росіян зрозуміти, що їхня армія та керівництво робить на території України. В неї до них є лише одна фраза, які чітко показує її позицію та ставлення до російських окупантів.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Влада Седан, скріншот з відео
Влада Седан, скріншот з відео

"Для мене не складає труднощів спілкуватися російською мовою, але ... 41 день війни сьогодні, якщо я не помиляюся. І все, що я можу сказати російською мовою, щоб якомога більше людей мене почуло, це сказати наступне: "Идите нахуй, и извиняться за эти слова я не буду. Это все", - зазначила Влада Седан.

@ukr.zbirna

Влада красотка, так їх, тих мразот👍🏻#UAразом#ukraine#збірнаукраїни#путінхуйлооо#владаседан#vladasedan

♬ оригінальний звук - 🇺🇦путін хуйло🇺🇦

Нагадаємо, Влада Седан "опустила" російського ведучого за образу Левандовського: по Зінченку не "попало"

Раніше Знай писав, Олександр Зінченко після вторгнення в Україну звернувся до Путіна: "Мр*зь"

Також Знай повідомляв, "це зрада": боксер В'ячеслав Узєлков терміново звернувся до українців