Українська виконавиця Оля Полякова 5 травня провела концерт у невеликому концертному залі в Німеччині.

Музичний блогер Ваня Рассел розповів, що шукав в інтернеті фото цього залу, але так і не зрозумів, що це: зал, паб, якийсь простір для вечірок або ще що.

За наданими фото дійсно майданчик виглядає не дуде презентабельно.

Концертний майданчик Олі Полякової в Німеччині
Концертний майданчик Олі Полякової в Німеччині

Неможливо не відзначити того, що людей прийшло достатньо і наша "Королева ночі" забила зал під зав'язку, хоча один квиток коштував 40 євро. На цьому концерті було багато трепетних моментів. Наприклад, коли Оля зачитала лист від шанувальників для неї і Маші Єфросиніної, яка стояла поруч. Полякова не змогла стримати сліз.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Єфросиніна і Полякова. Фото: скрін youtube
Єфросиніна і Полякова. Фото: скрін youtube

Ваня Рассел також поділився тим, що на концерті мала бути пісня "Колискова", з якою нещодавно був пов'язаний скандал через авторське право. Але Поляковій її заспівати не вдалося.

"Коли я її випускала, я просто хотіла підтримати людей.... Я її випускала не для того, щоб заробляти гроші. Але коли вона вам сподобалася, її розшерили мільйонами, у неї багато переглядів, зараз люди переспівують її в бомбосховищах... Сталося так, що на мене вийшли правовласники і вони не дозволили мені виконувати цю пісню... Зараз люди просять її виконати, але я не можу", - з сумом повідомила Оля.

Оля Полякова на концерті в Німеччині, фото Знайuа
Оля Полякова на концерті в Німеччині, фото Знайuа

Нагадаємо, що Оля Полякова знайшла свою "любов" в Європі, красуючись з Машею Єфросиніною перед камерою.

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова "відійшла" від гімнів на стадіоні, показавши знищення окупантами "Азовсталі".