Ксенія Мішина - головна героїня першого сезону романтичного шоу "Холостячка", в ході якого переможцем став Олександр Еллерт.

Їм не вдалося побудувати спільне майбутнє, у кожного з них є дитина від минулих відносин і зараз Ксенія, до вже минулого Дня Матері написала публікацію, показавши свого красеня на знімку.

Ксенія Мішина. Фото: Instagram
Ксенія Мішина. Фото: Instagram

"Я не знаю, що може бути сильніше мамину любов, захист, сміливість. Мами нашої країни відчайдушно борються за життя і майбутнє своїх дітей. Мільйони мам нашої країни не поруч зі своїми чоловіками. Хтось на території України під постійною загрозою життю, хтось за кордоном в повній невідомості, але все з однаковими страхами і молитвами за майбутнє своєї країни", - пише Ксенія Мішина в публікації.

Згодом вона написала, що в поточному році День Матері особливий. Ксенія захотіла подякувати кожній жінці, що має дитину - за велич, за міцність, мужність, терпіння і ніжність.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Ксенія Мішина. Фото: Youtube
Ксенія Мішина. Фото: Youtube

Жінки є всесильною любов'ю і нескінченною опорою, щоб залишатися джерелом натхнення в кожній родині.

Нагадаємо, українці влаштували Олександру Еллерту "прочуханку" за використання російської мови: "Не розумію ні слова"

Як повідомляв "Знай.ua", Мішина відвела сина в музей тортур і показала, що б зробила зі своїм кривдником

Знай.ua писав, переможець "Холостячки" Задворний нагадав українцям, чому Тиньков не герой: "Ще 33 терміни..."