Андрій Задворний - переможець другого сезону романтичного шоу "Холостячка", головною героїнею якої була Злата Огнєвіч.

Чоловікові не вдалося побудувати спільне майбутнє з усіма відомою виконавицею. Ще на порозі до фіналу, та й в останньому випуску глядачі бачили, що ідеальні стосунки у Злати склалися б з Дмитром Шевченком. Однак серцю не накажеш - через десь місяць після закінчення зйомок Андрій заявив, що у нього до неї пропали почуття. А зараз він ділиться фотографіями з Тернопільської області, куди він "втік" від війни в пошуках розслаблення.

Андрій Задворний, фото: Instagram
Андрій Задворний, фото: Instagram

"Покинути міста Західної України на свята✅", - пише Андрій Задворний у публікації.

Він з компанією побував у печері Млинки. На першому знімку чоловік знаходиться в досить вузькому просторі, в помаранчевому комбінезоні і з ліхтариком на лобі. Далі йде вже загальний знімок біля входу, кілька інших кадрів і навіть відео зсередини.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Фото зі сторінки Андрія Задворного
Фото зі сторінки Андрія Задворного

"З Валькою лазили?", "Була тут, місце вражає", "До озера дійшли?", "Ого, пам'ятаю, як ти сказав, що більше не підеш туди :)", "Круто, треба буде теж відвідати", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, переможець "Холостячки" Задворний нагадав українцям, чому Тиньков не герой: "Ще 33 терміни..."

Як повідомляв "Знай.ua", Злата Огнєвіч зізналася, що в Україні до неї ставляться краще, ніж в Америці: "Якщо ти не Бейонсе або Бруно Марс..."

Знай.ua писав, батьки зірки "Холостячки" Борзенко з Нацполіції ледве вибралися з Маріуполя: "Всі були готові..."