Знаменитий український виконавець Володимир Дантес дотепно висміяв "победобесіє" росіян на прикладі Тарзана і Наташі Корольової, опублікувавши ролик з їх святкування 9 травня. Відео музикант оприлюднив в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Володимир Дантес поділився роликом, головними героями якого стали співачка Наташа Корольова і її чоловік Сергій Глушко більш відомий, як Тарзан. На співачці радянська пілотка, а її чоловік в червоний костюм з радянською символікою. Обидва танцюють під стару радянську пісню і сміються в камеру.

Скрін instagram
Скрін instagram

"Дійсно, сумно, що у нас такого немає. (Ні)", - з часткою іронії і глузування написав Дантес.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Варто відзначити, що сама Наташа Корольова родом з Києва, але багато років живе в Росії, де і виступає, і виховує сина від Тарзана. Співачка за час війни Україні жодного разу не висловилася проти російської агресії. У той час як в її рідний Київ та інші міста прилітають російські ракети, вона спокійно розважає росіян.

Раніше інформаційний портал Знай писав, суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво осоромив росіян на весь світ: "Скоро в Україні буде 2 перемоги, а у вас жодної".

Також наш портал інформував, невістка Софії Ротару Світлана Євдокименко розповіла землякам-росіянам кого потрібно рятувати в Україні: "Дух не зломлений".

Крім того, наш портал інформував, Олександр Педан в обіймах коханих жінок заговорив про сміливість українських матерів, які гідно виховали захисників країни.