Відомий український письменник і музикант Сергій Жадан, як і багато артистів "перекваліфікувався" у волонтера, щоб допомагати країні і наближати день Перемоги над російськими загарбниками. Так, артист показав на своїй сторінці в соцмережі instagram, як допоміг армії всього за кілька днів.

Сергій Жадан зазначив, що день Перемоги України наближається з кожним днем і для цього роблять все можливе волонтери, ряди яких поповнив і музикант. Він зазначив, що за останні дні було зроблено багато роботи, щоб посилити ЗСУ і допомогти в боротьбі з ворогом.

Сергій Жадан. Фото: скрін з відео
Сергій Жадан. Фото: скрін з відео

"І якщо вже говорити про День Перемоги, то день нашої перемоги ми всі наближаємо щоденною натхненною працею на благо ЗСУ. За останні дні багато чого отримали і передали з рук в руки", - розповів музикант.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Сергій Жадан додав, що допомога і підтримка народу необхідна для армії, яка наближає день Перемоги і мир в країні.

"Тому що українське військо має бути озброєне, мобільно, всевидимо і оточене народною любов'ю. А потім після перемоги у нас будуть паради, салюти і привітання героїв", - додав Жадан.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Олександр Педан в обіймах коханих жінок заговорив про сміливість українських матерів, які гідно виховали захисників країни.

Також наш портал повідомляв, зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко наготував 400 літрів борщу для порятунку українців: "Складу емоції".

Крім того, наш портал повідомляв, Олександр Зінченко розповів про зруйноване життя 10-річного хлопчика-футболіста: "Зараз мріє тільки про одне".