Талановита та успішна українська співачка, продюсер та народна артистка України Наталія Могилевська поділилася важливим постом у соцмережі. Вона закликала всіх студентів світу не мовчати і просити про допомогу для людей з Маріуполя.

Дану новину Наталія Могилевська розмістила на своїй сторінці в Instagram.

"Приєднуйтесь! Поширюйте! Врятуйте! Студенти всього світу, підтримайте це звернення! #SaveAzov #Azovstal #AzovBattalion #MariupolMassacre #SaveMariupol", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Варто відзначити, що слізна історія з Маріуполем завжди знаходиться на першому плані. Українська влада, всілякі зірки і лідери намагаються врятувати нещасних українців зі знищеного міста. Люди не змогли пройти повз і почали писати свої відгуки.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Наталя Могилевська, скріншот з .instagram
Наталя Могилевська, скріншот з .instagram

"Сьогодні вночі дуже сильно бомбили Азовсталь...Хлопці гинуть ! Господи, зробіть же що-небудь!Врятуйте їх. Вони знесилені,їжі немає, ліків немає! Чому нічого не роблять по їх порятунку????...Чого чекають???", "Дякую Наталю за ті, що ви робите для України, ви неймовірна!!!", "спасибі за вашу увагу до величезної проблеми Маріуполя, нас повинен почути весь світ", "не зрозуміла ваші коментарі про 3 державні мови???? Ви хочете щоб нас знову через пару років прийшли визволяти???? Здається вже можна було зрозуміти що державна мова украінська а в побуті можете спілкуватися хоч на суахілі", - пишуть відгуки юзери соцмережі.

Коментарі на пост Наталії Могилевської
Коментарі на пост Наталії Могилевської

Коментарі на пост Наталії Могилевської
Коментарі на пост Наталії Могилевської

Нагадавши, Наталія Могилевська зворушила українських бійців.