Зовсім нещодавно українська співачка, композитор і продюсер Наталія Могилевська говорила про те, що непогано було б затвердити в Україні 3 державні мови - українську, російську та англійську.

Про це повідомляв Знай.uа.

Наступним витком скандалу було те, як подруга Кузьми Скрябіна представила тизер на кліп пісні "Діва Марія" в руїнах міста Київщини, які залишили російські військові в Україні. Багато хто поспішив назвати це "танцями на кістках".

Нещодавно співачка дала інтерв'ю дружині Дмитра Комарова з "Світ навиворіт" Олександрі Кучеренко.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

В ході розмови Наталія розповіла про свого брата, який проживає на росії і не вірив жодному слову Могилевської про війну в Україні.

"Говорив мені: "А в якому році це відео? Що ти мені надсилаєш?". Пропаганда дуже потужна, професійна, люди дійсно зомбовані. Вони щиро вірять в те, що говорять. За два місяці війни вже тільки сліпий, глухий і тупий не зрозумів, що відбувається",- зізнається артистка.

Наталя Могилевська, скріншот з .instagram
Наталя Могилевська, скріншот з .instagram

Наталя впевнена, чо у росіян достатньо ресурсів і часу, щоб розібратися у всьому, що відбувається, але вони просто не хочуть цього робити. Виною тому вона вважає пропаганду, яка щосили цвіте на путінській росії.

"Мисляча людина повинна подивитися обидві шальки терезів, зважити і таким чином мати свою думку. Настільки переконлива інформація з обох сторін, що я сіла б посередині і подумала б просту річ - ті переконливі і ті переконливі, але все на їх території відбувається. Гинуть українці, українські будинки, міста",- впевнена Могилевська.

Нагадаємо, що Каменських, Могилевська, Полякова та інші: зірки слідом за Хлівнюком з "Бумбокс" заспівали "Ой, у лузі червона калина".

Раніше ми повідомляли, що Наталія Могилевська захопилася силою українців, яких на старості років наздогнала війна.