Відома українська хореограф і танцівниця Ілона Гвоздьова пояснила, чому жити в Україні краще, ніж в інших європейських країнах. Про це вона розповіла в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ілона Гвоздьова зазначила, що як би добре не було в європейських країнах, найкраще вдома, в Україні. Хореограф зазначила, що багато хто не помічав, але Україна дуже прогресивна країна, і це проявлятися в ряді напрямків. Вона зазначила, що все приходить в порівнянні, і ті хто кілька місяців прожив в Європі розуміє, що на батьківщині краще.

Ілона Гвоздьова, фото: Instagram
Ілона Гвоздьова, фото: Instagram

"Якщо ви жили в Європі кілька місяців, то ви напевно помітили, яка ж наша країна Україна прогресивна. Ми отримуємо посилки по країні за добу. Ми маємо розвинену б'юті сферу. Ми відкриваємо рахунок у банку, не виходячи з дому. Ми маємо всі документи в одному смартфоні. Ми можемо зайти в аптеку або магазин цілодобово і в неділю теж. Можемо купити ліки без рецепта. Я люблю тебе, моя Україна", - йдеться в повідомленні.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Андрій Бедняков показав, як росіяни після бомбардування Маріуполя веселяться 9 травня, відзначаючи перемогу: "Не вкладається в голові".

Також наш портал інформував, друг Олі Фреймут і Сергія Притули Олександр Педан підказав, як виростити Усика або Білодід: "Супер, не бійтеся".

Крім того, наш портал інформував, зірка серіалу "кріпосна" Анна Сагайдачна розповіла про" фільтрацію "друзів після повномасштабного вторгнення: "У мене більше немає російських колег".