Відомий український журналіст і ведучий Слава Дьомін показав хвалену російську військову техніку, від одного виду якої хочеться сміятися. Фото "шедевра" він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Росія завжди хвалилася своєю військовою "міццю" і намагалася залякувати весь, втім, після вторгнення в Україну стало ясно, що не все так в російській армії добре.

Слава Дьомін. Фото: скрін youtube
Слава Дьомін. Фото: скрін youtube

Так, Слава Дьомін поділився на своїй сторінці знімком, зробленим, під час параду 9 травня в Москві. На фото красується якась мініатюрна версія бойової машини на гусеничному ходу, що нагадує танк. Втім, розібратися навіщо "це" виставили на огляд ще й на параді, вкрай складно.

"Який Головнокомандувач, Така і армія. Вата розлютиться і почне писати гнівні коментарі через 3 2 1...",- підписав фото радіоведучий.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

У коментарях почали пропонувати свої версії для чого створювалася ця "машина". Так, деякі припустили, що це транспортний засіб для російського окупанта на прізвисько Чмоня, який став інтернет-мемом в березні цього року.

"Чмоня мобіль", "Що це за мікро-танчик? Кишеньковий брелок?",- пожартували в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, Дружина Віктора Павлика Репяхова знайшла свою мету на Землі, обіймаючись з синочком біля фонтану: "Я тут для того...".

Також наш портал повідомляв, Ксенія Мішина показала коханого чоловіка, біля якого може бути навіть незважаючи на війну: "Під загрозою життя".

Нагадаємо, Григорій Решетник показав чудову сімейку з дружиною і трьома маленькими красенями: "Подорослішали".