Відома українська телеведуча та зірка програми "Світське життя" Катерина Осадча розповіла, як українці, які перебувають закордоном можуть підтримати гурт Kalush Orchestra на Євробаченні.

Про це знаменитість розповіла на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram, у розділі stories.

Вже 10 травня в італійському місті Турин відбудеться перший півфінал пісенного конкурсу Євробачення. Україну представлятиме гурт Kalush Orchestra з піснею Stefania. Катя Осадча закликала всіх, українців які вимушено через війну виїхали закордон голосувати за гурт, аби Україна здобула перемогу.

Катя Осадча, скрін з instagram
Катя Осадча, скрін з instagram

"Привіт. Сьогодні перший півфінал Євробачення, наші хлопці з гурту Kalush виступатимуть шості. Зараз закордоном знаходиться велика кількість українців, і більшість з них має телефони. Ми не можемо голосувати за своїх, але тільки з території України. Тому, якщо ви закордоном голосуйте за Kalush, і долучайте своїх знайомих, людей, які навколо", - зазначила Осадча.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Катя Осадча, скрін з instagram
Катя Осадча, скрін з instagram

Знаменитість додала, що вона впевнена у перемозі України та гурт Kalush Orchestra на конкурсі Євробачення, і не тільки.

Катя Осадча, скрін з instagram
Катя Осадча, скрін з instagram

"Україна переможе, Україна переможе не тільки у Євробаченні, Україна має перемогти на війні, і це головне. Слава Україні", - підсумувала вона.

Нагадаємо, Катя Осадча розкрила п'ять правил, які потрібно знати кожному українцю закодоном: це врятує ваше життя

Раніше Знай писав, Катерина Осадча звернулася до українців, згадуючи вагітні радощі в басейні: "Йшли під кулями"

Також Знай писав, Катя Осадча благає українці врятувати Маріуполь, може допомогти кожен: "Ми не можемо залишити наших героїв"