Катерина Осадча, як і багато інших зірок українського шоубізнесу, не втрималася, щоб не викласти публічне привітання матерів з однойменним святом.

І хоч цей день пройшов - слова залишаться актуальними надовго, бо зараз в країні війна, захисники героїчно знищують окупантів відразу за кількома напрямками, щоб на території, вільній від рашистів, люди мали можливість думати про завтрашній день.

Катерина Осадча, фото: Instagram
Катерина Осадча, фото: Instagram

За словами Катерини Осадчої, на жаль, не всі мами можуть прочитати її слова - хтось вже може дивитися на нас з небес. Комусь взагалі неможливо жити далі без своєї дитини.

"Мами, які розважають дітей в бомбосховищах, мами, що зараз замість мами і тата, мами, що пішки йшли під кулями, мами, що вигадують нові ігри і казки незважаючи на внутрішню порожнечу, мами, які кожен день відповідають на питання - коли ми повернемося додому...", - пише Катерина Осадча.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Скрін з instagram Каті Осадчьої
Скрін з instagram Каті Осадчьої

Для візуалізації свого звернення, Осадча вибрала кілька фотографій зі своїми дітьми. На першому кадрі вона, в білому купальнику, стоїть в басейні зі своїм синочком, який руками тримається за її вагітний живіт. На другому кадрі вона вже з новонародженим малюком.

Нагадаємо, Юрій Горбунов відвідав поранених військових у госпіталі, які після одужання знову рвуться на фронт: "В очах досі все пекло війни"

Як повідомляв "Знай.ua", Катя Осадча благає українці врятувати Маріуполь, може допомогти кожен: "Ми не можемо залишити наших героїв"

Знай.ua писав, Катя Осадча зізналася, що робитиме з Настею Каменських після її повернення в Україну: "Ніколи не думала"