Відомий український актор та зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк показав, якими щасливим українці були до повномасштабного вторгнення росії.

Зворушливим знімком з коханою дружиною Тіною Тарас Цимбалюк поділився на особистій сторінці у соцмережі Instagram.

Знаменитий актор зізнався, що передивляючись фото, які були зроблені до 24 лютого цього року, то здається, нібито це зовсім інше життя. Так само було і зі знімком, на якому він позує з коханою дружиною Тіною.

Тарас Цимбалюк, фото з instagram
Тарас Цимбалюк, фото з instagram

Цю світлину подружжя зробило ще до повномасштабного вторгнення, прогулююсь українською столицею. На світлині вони виглядають дуже щасливими та закоханими.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Фото з попереднього життя", - так Тарас Цимбалюк підписав опубліковане фото.

Фанатам Тараса Цимбалюка дуже сподобалося фото, саме тому вони прийнялися залишати для нього десятки компліментів.

"Чудове фото🤍", "Гарні❤️", "Дуже милі.👏❤️", "Гарні!❤️", "Такий неймовірний вайб від фото🔥🔥🔥", "Топ🔥😍❤️🇺🇦", "Красиві та Закохані", - зазначили користувачі мережі під опублікованим фото.

Нагадаємо, зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк показав, як Україна об'єднує людей: Måneskin підняв жовто-блакитний прапор на сцені

Раніше Знай писав, зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк пояснив, чому важливо не залишати чотирилапих друзів під час війни: "Без нашої підтримки не виживуть"

Також Знай повідомляв, зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк назвав книгу, яку повинен прочитати кожен українець: "Актуально, як ніколи"