Відома українська акторка та зірка серіалу "Кріпосна" Наталка Денисенко показала, як її маленький син підіймає їй настрій та рятує від депресії.

Зворушливими кадрами з маленьким Андрійком Наталка Денисенко поділилася на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram, у розділі stories.

Наталка Денисенко зняла маленьке відео, як разом з синочком лежала у ліжку, поки їхній тато Андрій Федінчик захищає Україну зі зброєю в руках. Раптом хлопчик почав говорити мамі приємні компліменти.

Наталка Денисенко, скрін з instagram
Наталка Денисенко, скрін з instagram

Свою зіркову матусю він назвав королевою краси та щиро захопився вродою найдорожчої людини.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Ти така гарна. Подивіться на цю королеву. Ой, гарна, дуже гарна", - зазначив маленький Андрійко.

Наталка Денисенко, скрін з instagram
Наталка Денисенко, скрін з instagram

Акторку дуже розчулили такі слова синочка, вона зізналася, що саме він не дає їй впадати в дисперсію через війну та підтримує її моральний дух. Така підтримка не дає акторці опускати руки.

"Я для цього хлопчика гарна з самого ранку. Він рятував мій моральний стан під час війни навіть більше ніж, я його" - зізналася Наталка Денисенко.

Нагадаємо, зірка серіалу "Кріпосна" Наталка Денисенко в шикарній вишиванці обійняла синьо-жовте знамено: "Перед світанком найтемніша ніч".

Також портал Знай писав, зірка серіалу "Кріпосна" Наталка Денисенко показала, що для неї справжнє щастя: "Раніше і не уявляла"

Раніше портал Знай повідомляв, зірка серіалу "Кріпосна" Наталка Денисенко пояснила, чому війна прийшла в Україну: "Ми були байдужі"