Знаменита українська акторка та зірка серіалу "Кріпосна" Наталка Денисенко розповіла, як її саму та її цінності змінила війна.

Про це знаменитість розповіла на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Зірка зізналася, що давно захоплювалась всілякою езотерикою, дослідами "високих вібрацій" та всім подібних. Тому коли в Україну прийшла війна вона почала ставити собі питання для чого українцям це все.

Наталка Денисенко, фото з instagram
Наталка Денисенко, фото з instagram

"Ми всі чули що розвиток завжди іде через кризу, але чому через ТАКУ? Особисто для мене ця війна загострила мої цінності : безмежна любов до України, до своєї роботи, розуміння НАСКІЛЬКИ ми були щасливі і не помічали цього, розуміння того, як я ціную свого чоловіка, і що речі - це тільки речі, що ніякі статки не рівняються з людяністю і щирістю", - зазначила Наталка Денисенко.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Акторка також додала, що війна показала їй наскільки українці сильна нація та нікому не віддасть своєї землі, культури та майбутнього. Денисенко впевнена, що життя це скарб, який потрібно проживати і бути вдячним за кожне добре слово за кожен ранок та всі щасливі моменти.

"Ось для чого, напевне …. Щоб це все так міцно карбувалось нам у голови, в серця, передалось на генному рівні нашим нащадкам і ніколи не повторилося!!!! Бо ми спокійно собі жили весь цей час, я знімалася з рос.акторами, говорила мовою окупанта, ми були байдужі. Це так боляче, господи, але тепер ми знаємо ДЛЯ ЧОГО!!!!", - підсумувала вона.

Нагадаємо, зірка "Кріпосної" Наталка Денисенко знайшла причини любити Україну сильніше: "Кожен міліметр землі"

Також Знай писав, зірка "Кріпосної" Наталка Денисенко зізналася про що зараз мріє найбільше: "Платимо нестерпну ціну..."

Раніше Знай повідомляв, зірка "Кріпосної" Наталка Денисенко напророкувала Україні світле майбутнє: "Процвітатиме, як дерева навесні"