Кохана дружина відомого телеведучого та зірки романтичного реаліті "Холостяк" Григорія Решетника зізналася, що додає їй сил під час війни.

Про це Христина Решетник розповіла на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram, де на неї підписано понад 260 тисяч осіб.

Дружина Григорія Решетника зізналася, що під час війни не впадати у депресію допомагають діти, які часто роблять їй компліменти або просто підтримують. Христина відмітила, що у такі важкі періоди, як зараз проходить наша країна важливо не забувати підтримувати один одного.

Христина Решетник, фото з instagram
Христина Решетник, фото з instagram

"Навіть під час війни фраза від синів: "Мам, ти у нас красива", додає якоїсь вселенської сили і енергії 🥰", - зізналася Христина Решетник.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Аби ще більше підтримати Христину її підписники почали у коментарях залишати для неї десятки компліментів.

"Дуже🥰👌🏻", "Діти правду кажуть😜", "Красуня!!!", "Гарна, ніжна !! 💖", "Дуже красива, бо українка❤️", "Вашим дітям справді з вами повезло, ви дуже гарна і мила🤍", - такі коментарі залишили користувачі мережі для Христини Решетник.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, дружина Григорія Решетника "пішла" думками до Маріуполя, на "Азовсталь" до воїнів ЗСУ: "Дуже хочу"

Раніше Знай писав, дружина Григорія Решетника жорстко засудила Таїсію Повалій за концерт у росії: "Розважає вбивць"

Також Знай повідомляв, ведучий шоу "Холостяк" Григорій Решетник онімів, коли побачив Ірпінь, а син вже розбирається в зброї: "Звикнути неможливо"