Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетника, Христина жорстко засудила Таїсію Повалій, яка виступила на концерті до Дня Перемоги в Росії. Що думає про українську співачку, яка зрадила батьківщину, дружина ведучого розповіла в сторіс на сторінці в соціальній мережі instagram.

Христина Решетник засудила українську співачку Таїсію Повалій, яка незважаючи на все горе, що принесла Росія в її рідну країну, все одно виступила на концерті, присвяченому дню Перемоги. При цьому Повалій виконала для росіян пісню українською мовою, що відразу піддалося бурхливій критиці в мережі.

Скрін instagram
Скрін instagram

"Нічого незвичайного - просто Тая Повалій розважає вбивць. Заспівала українською на концерті 9 травня на російському пропагандистському телеканалі", - написала Христина Решетник.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Варто відзначити, що після повномасштабного вторгнення рф багато українських артистів зреклися російської сцени, але залишилися і ті, хто мовчить про війну і продовжує виступати в Росії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, невістка Софії Ротару Світлана Євдокименко розповіла землякам-росіянам кого потрібно рятувати в Україні: "Дух не зломлений".

Також наш портал інформував, друг Олі Фреймут і Сергія Притули Олександр Педан підказав, як виростити Усика або Білодід: "Супер, не бійтеся".

Крім того, наш портал писав, суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво осоромив росіян на весь світ: "Скоро в Україні буде 2 перемоги, а у вас жодної".