Відома українська співачка Джамала, яка майже з перших днів війни їздить різними країнами світу з благодійними концертами аби зібрати гроші на потреби України, вирішила виставити на аукціон сукню, у якій відкривала "Євробачення" у Києві.

На своїй сторінці в Instagram Джамала зазначила, що придбати легендарну сукню можна на аукціоні Catawiki.

Фото зі сторінки Джамали
Фото зі сторінки Джамали

Всі виручені від продажу гроші співачка планує передати на потреби ЗСУ та постраждалим від війни українцям.

Фото зі сторінки Джамали
Фото зі сторінки Джамали

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"У 2017 році її створила дизайнерка Юлія Магдич. Для мене це більше, аніж просто річ, це справжній витвір мистецтва, у якому зійшлись традиції та історія моєї країни. Вбрання стане ключовим лотом благодійного аукціону, який запускає Catawiki. Він проходитиме з вівторка, 10 травня до середи, 18 травня (22:00, Київ) Всього буде представлено 11 речей від учасників "Євробачення" різних років", - зазначила Джамала.

Фото зі сторінки Джамали
Фото зі сторінки Джамали

Артистка відмітила, що з початку повномасштабної війни, яку розв'язала росія, платформа Catawiki вже допомогла зібрати 100 000 євро, що були передані для підтримки українських дітей та родин.

Нагадаємо, втомлена Джамала повернулася в рідну Україну з Нідерландів і поділилася емоціями: "Хочу подякувати всім"

Раніше портал Знай писав, Джамала вдихнула нове життя в пісню "1944" за допомогою дівчини з Грузії, яка двічі відчула на собі вторгнення армії рф

Також портал Знай повідомляв, Джамала розповіла про трагедію, яка спіткала близьку їй людину: "Війна несе руйнування"