Відома українська співачка Джамала (справжнє ім'я - Сусанна Джамаладінова), яка здобула перемогу на конкурсі "Євробачення" в 2016 році, любить радувати фанатів яскравими публікаціями і ділитися важливими моментами свого життя у соцмережах.

Джамала розмістила декілька Insta Stories, перебуваючи в аеропорту, тільки прилетівши з Нідерландів. Як відомо, співачка вирушила туди з конкретною метою - розповісти ще більшій кількості людей про жахи, що відбуваються в Україні, про жорстокість російської армії по відношенню до мирного населення. Вона брала участь в телевізійному проекті і виконувала відому пісню "1944", з якою перемогла на "Євробаченні" в 2016 році.

Джамала, фото з Instagram
Джамала, фото з Instagram

Джамала подякувала всій команді, яка була з нею в цій нелегкій подорожі. Артистка повідомила, що під час поїздки було безліч важливих інтерв'ю та заходів на підтримку України. Також в короткому відеоролику вона привітала всіх мусульман із закінченням священного місяця посту Рамадан.

"Користуючись можливістю, поки йду в аеропорту, тому що зараз прийду додому і діти вже не дадуть записати. Хочу подякувати всім, хто був зі мною на цьому тижні, тому що ця поїздка в Нідерланди була дуже складною", - сказала Джамала.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Нагадаємо, Джамала зворушливо згадала про річницю з дня весілля з коханим, з яким її розлучила війна: "Скоро відсвяткуємо"

Як повідомляв Знай.uа, Маша Єфросиніна, Джамала і Юлія Саніна з The Hardkiss перетворилися на хресних фей для України: "За нашу перемогу"

Також портал Знай.uа писав, що Катя Осадча тепло згадала про Джамалу з її малюком, без Горбунова поруч: "Спогади..."