Відома українська співачка Джамала розповіла про трагедію, яка спіткала близьку їй людину. Цим вона поділилася з шанувальниками на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Джамала написала про трагічну ДТП, яка сталася в Рівненській області. В результаті зіткнення бензовоза і маршрутного автобуса загинули 26 осіб.

Скрін з instagram Джамали
Скрін з instagram Джамали

"Війна несе руйнування. Виснажуючи нас морально і фізично. У моменти особливої вразливості на піку переживань втрата контролю може привести до трагічних наслідків. Особливо на дорозі. Сьогодні отримала страшну звістку. 26 людей загинули в результаті аварії в Рівненській області - це наймасштабніша трагедія на дорогах України за останні 10 років", - розповіла співачка про трагедію.

Джамала заявила, що біда торкнулася і людини з її близького оточення. За збігом обставин у цій ДТП загинула сестра її близького друга. Співачка висловила глибокі співчуття всім, хто втратив близьких у цій автокатастрофі.

Популярні новини зараз
З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів
Показати ще

"За збігом обставин в той момент по дорозі рухався пасажирський автобус, який віз людей далі від війни – до Польщі. Серед них була сестра нашого близького друга - вона повернулася додому за речами для малюків і їхала назад – до рідних. Висловлюю глибокі співчуття сім'ям загиблих", - поділилася Джамала.

Раніше Знай писав, Даша Астаф'єва показала, як працює до сьомого поту на благо України: "Історія мого життя".

Також ми писали, Катя Репяхова показала, як заспокоює примхливого сина від Віктора Павлика: достатньо однієї пісні.

Нагадаємо, Ектор Хіменес-Браво з побитим обличчям розповів, як бандити вивезли його в ліс і жорстоко знущалися: "Творився жах".