Відома українська співачка Джамала (справжнє ім'я - Сусанна Джамаладінова), яка здобула перемогу на конкурсі "Євробачення" в 2016 році, любить радувати фанатів яскравими публікаціями і ділитися важливими моментами свого життя у соцмережах.

Джамала розмістила архівний відеоролик із записом вже відомої всім пісні "1944", з якою вона перемогла на "Євробаченні". Співачка виконала нову, акустичну версію треку під час свого останнього візиту в Тбілісі, разом зі своєю подругою-музиканткою на ім'я Софі Віллі з Грузії, у якої дуже особливе ставлення до України. Співачка навіть змінила рядки в приспіві.

Скріншот з Instagram, Джамала
Скріншот з Instagram, Джамала

Джамала розповіла, що у дівчини є українське коріння і вона жила в Києві в період російсько-грузинської війни, тому їй довелося двічі побачити на власні очі вторгнення армії рф в свій дім.

У підписі до публікації Джамала зізналася, що відчуває особливі почуття до народу Грузії, серед якого є її друзі-музиканти. Артистка заявила, що вони теж не стоять осторонь і всіляко підтримують Україну в такій критичній ситуації.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Маю особливі почуття до Грузії – у першу чергу через людей. Добрих, щедрих, талановитих. Там у мене дуже багато друзів-музикантів, які зараз всі свої сили спрямовують на допомогу Україні", - написала Джамала.

Нагадаємо, Джамала, Тіна Кароль і Слава Камінська: хто із зірок поїхав закордон

Як повідомляв Знай.uа, втомлена Джамала, яка стала, повернулася в рідну Україну з Нідерландів і поділилася емоціями: "Хочу подякувати всім"

Також портал Знай.uа писав, що Джамала розповіла про трагедію, яка спіткала близьку їй людину: "Війна несе руйнування"