Український музикант, вокаліст гурту "Океан Ельзи" і один з тренерів на вокальному проекті "Голос країни-12" Святослав Вакарчук не сильно часто радує своїх шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить трохи більше 300 тисяч чоловік.

Святослав Вакарчук прочитав шанувальникам вірш власного твору, який він написав ще в березні місяці, і розмістив відеоролик, на якому показані моторошні руйнування в українських містах, що залишили після себе російські окупанти. Артист зазначив, що опубліковані кадри з концерту Океану Ельзи "І все буде добре".

У вірші Вакарчук немов звертається до своєї ненависті і розповідає, що вона зробила з його людською сутністю і які відбитки залишила на серці. Також він запитував, як повернутися до звичайного життя після побачених жахів. Рядки викликають масу сильних емоцій, особливо у тих, кого особисто торкнулася війна і її наслідки.

Користувачі соцмережі оцінили талант артиста і заявили, що написані ним рядки зворушили їх до глибини душі і викликали потік сліз. Також вони не забули написати про віру в перемогу України над росією.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Коментарі - instagram.com/sviatoslav.vakarchuk/
Коментарі - instagram.com/sviatoslav.vakarchuk/

Коментарі - instagram.com/sviatoslav.vakarchuk/
Коментарі - instagram.com/sviatoslav.vakarchuk/

Нагадаємо, Святослав Вакарчук показав, як мужні бійці полку "Азов" піднімають свій бойовий дух, неможливо стримати сльози: "Тримайтеся"

Як повідомляв Знай.uа, Святослав Вакарчук відвідав Колю Сергу, який захищає Україну від окупантів: "Людина-відкриття"

Також портал Знай.uа писав, що Святослав Вакарчук об'їхав всю лінію фронту для підтримки ЗСУ: "Готові перемагати"