Відома українська співачка і модель Даша Астаф'єва показала, як працює на благо України. Зірка опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram нове фото, на якому "волонтерить" на кухні.

Даша Астаф'єва з перших днів повномасштабного вторгнення Росії на територію України працює волонтером, допомагаючи ЗСУ і Теробороні. В основному вона працює на кухні, забезпечуючи захисників їжею.

Даша Астаф'єва. Фото: скрін youtube
Даша Астаф'єва. Фото: скрін youtube

Так, цього разу виконавиця показала, як проходить її звичайний день у ролі волонтера. На фото видно цілу гору картоплі, яку перечистила зірка, щоб забезпечити їжею Захисників України. Судячи з підпису до фото так проходить велика частина її дня.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Story of My Life", - підписала фото Даша Астаф'єва.

Нагадаємо, що нещодавно Даша Астаф'єва розповіла, що пишається собою, адже кожен день робить хороші справи. Вона зізналася, що сильно втомлюється, проте не скаржиться, адже розуміє, що працює на благо України і допомагає наблизити перемогу над російськими загарбниками.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко порівняла ставлення росіян і українців до благ цивілізації: "Трохи відсталенько тут у вас".

Також наш портал інформував, Тіна Канделакі і Рогозін бурхливо відреагували на візит Анджеліни Джолі в Україну: одну нудить, а другий кличе в Донецьк на "пиво і горілку".

Крім того, наш портал повідомляв, Діма Комаров зі "Світу навиворіт", побачивши звірства окупантів у Харкові, різко осадив мовчазних росіян і їх владу: "Немає виправдання"