Український музикант, лідер гурту The Коля Микола Сєрга з перших днів російського вторгнення вступив до лав Збройних сил України і захищає країну від окупантів. Також він знаходить час для того, щоб провідати поранених бійців і підняти їм бойовий дух. Чергове фото він опублікував в сторіс на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Співак Коля Сєрга, як і багато українських знаменитостей в цей не простий період, робить все можливе, щоб наблизити перемогу України у війні, розв'язаній Росією. З перших днів вторгнення музикант служить в лавах ЗСУ, захищаючи Одесу.

Коля Серга. Фото: скрін youtube
Коля Серга. Фото: скрін youtube

Крім служби Коля Сєрга знаходить час і для добрих справ. Так, він регулярно провідує українських захисників у госпіталях, піднімаючи їм настрій і бойовий дух.

Так, цього разу музикант провідав ще одного бійця. Коля Сєрга прийшов прямо в палату з гітарою в руках, щоб трохи відвернути і подарувати хоч і невеликий, але шматочок свята.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Скрін instagram
Скрін instagram

"Коля Сєрга сьогодні прийшов підтримати нас", - підписано фото, яким поділився музикант.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, невістка Софії Ротару Світлана Євдокименко розповіла землякам-росіянам кого потрібно рятувати в Україні: "Дух не зломлений".

Також наш портал інформував, друг Олі Фреймут і Сергія Притули Олександр Педан підказав, як виростити Усика або Білодід: "Супер, не бійтеся".

Крім того, наш портал інформував, суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво осоромив росіян на весь світ: "Скоро в Україні буде 2 перемоги, а у вас жодної".