Українська актриса Анна Саліванчук вирушила в далеку дорогу заради возз'єднання з рідною людиною. Про це вона розповіла на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Анна Саліванчук вирішила повернутися додому до Києва до чоловіка, якого не бачила 47 днів. Вона проїхала пів України і побачила похмурі наслідки війни, але була дуже рада повернутися в рідні стіни. Артистка зізналася, що випробувала неймовірні емоції.

Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube
Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube

"Я вдома. Це неймовірні відчуття, які не передати словами. Вперше за 47 днів я побачила чоловіка. Сльози радості... вистрибнула на нього, немов у кіно, адже неймовірно за ним нудьгувала, і розлука з ним була дуже важкою. Вперше за 8 років спільного життя ми не бачилися так довго. Пройшлася рідною квартирою, яку я залишила на такий довгий час, навіть не підозрювала, що так сильно її люблю", - розповіла актриса.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Саліванчук побажала українцям також повернутися в свої будинки, які вони були змушені покинути.

"Я бажаю всім українцям повернутися до себе додому і випробувати емоції, які я пережила", - побажала Саліванчук українцям.

Раніше Знай писав, дружина Вови Остапчука показала, як буде зваблювати коханого на побаченні: "Моє серце забилося швидше".

Також наш портал писав, Катя Осадча знайшла лазівку заради перемоги на Євробаченні: "Долучайте своїх...".

Крім того, наш портал повідомляв, зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк розчулив українців довоєнними кадрами з конкуренткою Тіни Кароль, такі щасливі: "Ніби з попереднього життя".