У вівторок, 10 травня 2022 року, відбувся перший півфінал пісенного конкурсу "Євробачення-2022", в ході якого представники України Kalush Orchestra пройшли у фінал.

Але ще до, під час виступу, серця громадян нашої країни сплелися воєдино, щоб на власні очі побачити історію. І це було по-особливому. Якось інакше виглядало те, як звучить "Stefania" на цій сцені. Ми покажемо кілька реакцій від зірок українського шоу-бізнесу - але їх предостатньо, тому все опублікувати не вийде.

Kalush Orchestra, фото: Instagram
Kalush Orchestra, фото: Instagram

Наприклад, Віра Брежнєва розповіла, що вперше в житті вболівала одночасно за Всі країни, так як вдячна всім, хто прийняв біженців з нашої країни. Однак фаворит, звичайно ж, Kalush Orchestra.

"Кожна з них поставилася до біженців з України, взагалі до нашої країни, — підтримали і зігріли. Але, звичайно ж, свій голос я віддаю їй - моїй коханій", - зазначила виконавиця в Stories.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Віра Брежнєва, скріншот: Instagram Stories
Віра Брежнєва, скріншот: Instagram Stories

Ольга Цибульська відразу ж зізналася, що не змогла стримати сліз, коли хлопці представляли нашу країну на великій сцені.

"Мені, здається, що це було одне з кращих виступів. Хлопці великі молодці! Дуже круто звучали, порівняно з попереднім навіть учасником. І розрив, звичайно, мчить. Просто не можу передати словами, що відбувається. Україна переможе!", - зазначила вона.

Ольга Цибульська, скріншот: Instagram Stories
Ольга Цибульська, скріншот: Instagram Stories

А ось Злата Огнєвіч написала більш локанічну промову - вона заявила, що Kalush Orchestra виступили переможно і ще тоді передбачила, що це однозначно вихід у фінал.

Злата Огнєвіч, скріншот: Instagram Stories
Злата Огнєвіч, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Kalush Orchestra з України пройшли у фінал "Євробачення-2022" - всі аплодували стоячи

Як повідомляв "Знай.ua", Україна, Греція, Швейцарія - відомі перші фіналісти "Євробачення-2022": пощастило не всім

Знай.ua писав, Кіркоров потрапив на "Євробачення-2022", незважаючи на заборону - вболіває не за рідну Болгарію: "Не міг відмовити"