Відома українська акторка та зірка серіалу "Одного разу під Полтавою" Анна Саліванчук вирішила повернутися до Києва та розповіла, як переживала розлуку з улюбленим містом і чоловіком.

На своїй сторінці у соцмережі Instagram Анна Саліванчук зізналася, що не була у Києві 2 місяці та 6 днів. Знаменитість зізналася, що дорога до столиці виявилася для неї дуже простою, адже вона не могла дочекатися, щоб повернутися додому.

Анна Саліванчук, фото з instagram
Анна Саліванчук, фото з instagram

"Чим ближче я була до Києва, тим легше мені їхалося, адже я знала, що ось-ось буду вдома. Шлях від Стрия до Рівного взагалі був прекрасним. Була неймовірна чудова погода. Дорогою до Житомира я потрапила у великий затор перед блокпостом на в’їзді у місто. Я навіть злякалася, невже це така пробка до самого Києва, але, на щастя, вона була тільки там", - розповіла акторка.

Хоча для Саліванчук останні 30 кілометрів перед Києвом видалися важкими, адже на горизоннті виднілися розбомблені міста, села, будинки, заправки та магазини. Саме тут вона по-справжньому відчула наслідки війни.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я вдома. Це неймовірні відчуття, які не передати словами. Вперше за 47 днів я побачила чоловіка. Сльози радості...випригнула на нього, немов в кіно, адже неймовірно за ним сумувала, і розлука з ним була дуже важкою. Вперше за 8 років спільного життя ми не бачилися так довго. Пройшлася рідною квартирою, яку я залишила на такий довгий час, навіть не підозрювала, що так сильно її люблю. Мені інколи здавалося, що потрібно зробити ремонт, дещо замінити, але зараз розумію, що нічого кращого, ніж рідні стіни немає", - підсумувала вона.

Нагадаємо, Анна Саліванчук засудила втечу з України в інші країни під час війни: "Це зрада"

Раніше Знай писав, Анна Саліванчук поділилася хитрістю, як підтримувати красу в умовах війни: "Ви зможете"

Також Знай повідомляв, Анна Саліванчук показала свого майбутнього захисника, справжній патріот: "Знає, що Україна сильна"