У середу, 11 травня 2022 року, підтвердилися ще кілька імен російського шоубізнесу, які можна остаточно викреслити зі списку нейтралітету.

Григорій Лєпс, Лариса Доліна і зірка кримінального телесеріалу "Бригада" Дмитро Дюжев приїхали в "ДНР", щоб дати концерт в Донецьку. Примітно те, що на ньому виконувалися гімн рашистської Федерації та інше, але вони ж називають себе окремою освітою.

Лєпс. Фото: Youtube
Лєпс. Фото: Youtube

Вічно п'яному Григорію Лепсу втрачати нічого - кілька місяців тому він був госпіталізований через проблеми з алкоголем. До того ж, про свою позицію він заявляв і раніше. Ці зірки побували біля пам'ятника жертв фашизму, що примітно, будучи його безпосередньою частиною через геноцид українського народу, влаштований на нашій же землі.

Скрін, Instagram Доліна
Скрін, Instagram Доліна

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На відео вони знаходяться біля меморіалу. Лариса Долина позаду, без квітів в руках, в сонцезахисних окулярах. Вдивляється в побудову, тоді як Дмитро Дюжев мнеться... він не знає, що робити з квітами. Стоїть збоку, ділить їх, збирає назад. Оглядається по сторонах, а потім підходить до краю і починає хреститися, ніби знімається в серйозному драматичному проекті.

Нагадаємо, розлучення вплинуло? Оголений Григорій Лепс зі стрижкою каре і величезним хрестом налякав видом

Як повідомляв "Знай.ua", Басков, Гагаріна, Лепс, Поплавська і навіть Лариса Долина: у Мінкульті вирішили не пускати посібників Путіна в Україну

Знай.ua писав, Дмитро Дюжев з "Бригади" благає про термінову допомогу: "Випало серйозне випробування"