Відомий український телеведучий та учасник романтичного реаліті "Холостяк" з перших днів повномасштабного вторгнення прийняв рішення зі зброєю в руках захищати рідну країну. Через це він почав дуже рідко бачитися зі своєю родиною - коханою дружиною Дашею Квітковою та маленьким сином Левом.

Однак, коли все ж випадає нагода провести з ними час, він точно її не втрачає. Цього разу на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, у розділі stories Микита Добринін показав, як проводить час з маленьким сином, поки Даша Квіткова зайнята своїми справами.

Добринін і Квіткова. Фото: скрін youtube
Добринін і Квіткова. Фото: скрін youtube

Телеведучий зізнався, що його синочок зголоднів, тому він сам приготував для нього кашу, щоб малюк зміг пообідати та був задоволений. Очевидно приготована татком їжа йому сподобалася, адже на опублікованому Добриніним фото, він виглядав дуже задоволеним.

Скрін з instagram Микити Добриніна
Скрін з instagram Микити Добриніна

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Хтось зголоднів, і татко врятував", - так Микита Добринін підписав знімок з сином Левом на фоні тарілки з кашею.

Варто нагадати, що Даша Квіткова та Микита Добринін познайомилися на романтичному реаліті "Холостяк", де у пари і зародилися почуття. Влітку минулого року у подружжя народився син Лев.

Нагадаємо, Микита Добринін зізнався, як наважився взяти до рук зброю, аби захищати Україну: "Гріло розуміння..."

Раніше портал Знай писав, українок підкорили бездонні очі маленького сина Даші Квіткової і Микити Добриніна: "Була б я молодша..."

Також портал Знай повідмляв, Микита Добринін показав, як проводить час з сином після довгої відсутності: "Наш козак"