Відомий український телеведучий та чоловік блогерки Даші Квіткової Микита Добринін, який з перших днів повномасштабної війни пішов захищати Україну зі зброєю в руках, розповів, як наважився на такий крок.

На своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram Микита Добринін зізнався, коли в Україну прийшла війна, він без вагань вирішив піти її боронити. Тому одразу ж записався до лав територіальної оборони.

"Чи брати зброю до рук і йти захищати рідне місто? В мене не було вагань. В перший найактивніший місяць в Києві було усіляке: і диверсанти в лісах, і п’яні водії, яким по голові смачно хотілось надавати... Та, стоячи на посту, моє серце гріло розуміння, що родина у відносному спокої і хороших людей більше💪🏼", - зазначив Добринін.

Микита Добринін, фото з instagram
Микита Добринін, фото з instagram

Микита Добринін додав, що навіть перебуваючи у територіальній обороні не переставав займатися волонтерством. Телеведучий переконаний, що українцям зараз вдалося об'єднати, як ніколи, тому саме це приведе нас до перемоги над російськими окупантами.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Особливо пишаюсь зараз своїми колегами з медіа, блогерами, які збирають величезні кошти на армію. Всі ми стали надійним тилом для професійних військових. Без перебільшень, докладаємо багато зусиль до майбутньої перемоги України. Перемога близько", - підсумував Добринін.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" Даша Квіткова нагадала, чому "хороших" росіян, які загрожують дітям, не існує: "Буде мстити"

Раніше Знай писав, Даша Квіткова показала, що здатне розвеселити її під час війни: "Повітряна не тільки тривога"

Також Знай повідомляв, Микита Добринін "завив" від несправедливості до блогерів, які займаються добрими справами: "Винна пандемія ненависті"