Відома українська балерина та суддя "Танців з зірками" Катерина Кухар розповіла, як евакуйовувала дітей з України, коли розпочалася війна. У день повномасштабного вторгнення росії знаменитість була у Франції на гастролях.

Про це балерина розповіла в інтерв'ю програмі "Зірковий шлях".

Зараз Катерина Кухар згадує 24 лютого, як страшний сон, адже тоді її батьки та діти перебували в Україні. Знаменитість зізналася, що це був найважчий період у її житті.

Катерина Кухар, скріншот
Катерина Кухар, скріншот

"Коли тебе вночі будять і говорять якісь такі речі, ти не можеш повірити. Це якийсь страшний сон. Вона (ред. няня) плакала і сказала, що війна почалася. Я гадала, що це були найважчі дні в нашому житті. Як у пеклі, напевно. Коли ти відчуваєш, що ти нічого не можеш зробити. Ти не розумієш, як допомогти дітям, родичам, всій Україні", - зі сльозами на очах розповіла Катерина Кухар.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Знаменитість одразу почала думати, як евакуювати дітей у безпечне місце. Її сина вивіз до Угорщини їхній близький друг. Згодом, приїхала до Франції і донечка. Її привезла няня спочатку до Польщі, а звідти вже до Франції.

Катерина Кухар, скріншот
Катерина Кухар, скріншот

"Наш кум вивіз спочатку нашого сина, тому що він був з їхньою сім'єю. І ми забрали Тимура з Угорщини на його день народження. Вони вісім годин йшли пішки, тому що черга із автівок була 40 км. А він постійно говорив: "Мамо, в мене сьогодні день народження. Ти ж розумієш, війна скінчиться, ми поїдемо додому, тому що на мене там всі чекають, я ж планував грандіозну вечірку. Ми ж це зробимо?" - пригадує Катерина.

Нагадаємо, легенда "Танці з зірками" Катерина Кухар у пачці "привезла" до Норвегії Олену Зеленську: "Перша леді з нами"

Раніше Знай писав, Катерина Кухар з "Танці з зірками" з болем поділилися, як прилітає в спину від своїх: "Говорит, а не розмовляє"

Також Знай повідомляв, легенда "Танці з зірками" Катерина Кухар відзначила своє професійне свято в Норвегії: "Підтримує Україну"