Всі ми пам'ятаємо, як з самого початку війни виробництво з виготовлення нарядів Андре Тана переформатувалися на створення бронежилетів.

Зараз чоловік написав публікацію в Instagram, в якій нагадав про тривалість війни - вона протікає вже більше 70 днів, більше 26 тисяч рашистів ніколи не повернуться додому до мам, дружин і дітей.

Андре Тан, фото: Instagram
Андре Тан, фото: Instagram

"Сьогодні поговоримо про вишиванку. Всі найкрутіші модниці від Лос-Анджелеса до Лондона вже добре знайомі з ними. Сьогодні їх знову масово одягають, щоб таким чином підтримати Україну. Гортайте галерею, там добірка зірок у вишиванках! А нижче-найцікавіші факти", - пише Андре Тан у публікації.

Стосовно цікавих фактів - перший з них розповідає про те, що в повсякденному житті українці носили сорочки під назвою "буденки" і нерідко мали вишиванки для зовсім різних життєвих обставин.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

- Вишиванки не були для українців просто одягом, а скоріше оберегом, який мав сакральне значення. За кожним орнаментом стояв свій окремий символізм.

- Традиційно вишиванки прикрашали саме геометричними орнаментами. Квіти на них з'явилися вже в XX столітті. Маки, наприклад, символізували втрату близьких і душевний біль.

Андре Тан, instagram.com/andre_tan_official
Андре Тан, instagram.com/andre_tan_official

Іван Франко - перший модник з тих, хто дійсно зумів зробити вишиванку частиною міського образу. А ще експерти, на сьогоднішній день, налічують близько двадцяти різних технік вишивки. У його магазині можна придбати подібні шати за ціною 3-4 тисячі.

Нагадаємо, Андре Тан розповів про свій внесок в економіку України, продовжують допомагати армії і ТРО: "Десяткам сімей було на що жити"

Як повідомляв "Знай.ua", Катя Осадча несподівано показала вагітний животик, Горбунов не втримався: "Це перебір"

Знай.ua писав, "Народжений під час війни": Андре Тан повідомив радісну новину-життя триває