Російська актриса, телеведуча і учасниця гумористичного телевізійного шоу "Comedy Woman" Катерина Варнава, ймовірно, знайома українським глядачам більше по участі в проекті "Хто зверху?" разом з Сергієм Притулою.

Жінка двічі висловлювалася, стосовно війни-точніше один раз, опублікувавши масивне звернення з проханням зупинити кровопролиття. Другий раз вона показала виступ Монатіка, але ніяк його не прокоментувавши.

Катерина Варнава, фото: Instagram
Катерина Варнава, фото: Instagram

"Бажання повернути спорт і танці в життя... неосяжно прекрасне хочеться повертати (а то я як гівна шматок). Чертовски надихає @erikcavanaugh❤️", - пише Катерина Варнава в публікації.

На відео продемонстрований Ерік Кавано, який знаходиться в танцювальному залі з безліччю дзеркал. Він чудово танцює і робить дивовижні рухи. Важко повірити, що чоловік із зайвою вагою може таке відтворювати.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Катерина Варнава, фото: Instagram
Катерина Варнава, фото: Instagram

"Так, я поправився! АЛЕ НАВІЩО ВИКЛАДАТИ ТО?!", "А пластики побільше ніж у Бузової😅", "Це треба показати тим викладачам, які не беруть дітей з невеликим приростом в спортивні секції", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Колишня" Притули Катя Варнава після підтримки України почала скаржитися: "Шматочок життя"

Як повідомляв "Знай.ua", сварилася з Притулою похлеще Лесі Нікітюк: Катерині Варнаві - 37, як змінилася красуня з Comedy

Знай.ua писав, подруга Притули Варнава затьмарила Катю Осадчу: намагалася пробити стелю капелюхом-люстрою