Відомий український ресторатор та ведучий програми "Зірковий шлях" Даніель Салем показав людину, якою щиро захоплюється.

Відповідний пост з'явився на особистій сторінці Даніеля Салема у соціальній мережі Instagram.

З початку повномасштабного військового вторгнення голова Миколаївської ОДА Віталій Кім став справжнім улюбленцем українців. Його вміння повідомляти новини та попри все перебувати у гарному гуморі дуже підкупило українців.

Скрін зі сторінки Даніеля Салема
Скрін зі сторінки Даніеля Салема

Не став винятком і телеведучий Даніель Салем, який з перших днів війни зі зброєю в руках захищає Україну, і зокрема Одесу. Для нього Віталій Кім став справжнім прикладом хоробрості. Він захоплюється тим, як Кім вміє завжди залишатися спокійним у будь-якій критичній ситуації.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Не перестаю захоплюватися спокоєм, хоробрості Віталія Кіма. Спасибі за можливість :)", - зазначив Даніель Салем.

Скрін зі сторінки Даніеля Салема
Скрін зі сторінки Даніеля Салема

Тому коли Даніелю Салему випала нагода поспілкуватися з Віталієм Кімом, він звісно її не втратив.Телеведучий поділився роликом, як Кім дає інтерв'ю журналістам, поки той чекає на нього.

Нагадаємо, Даніель Салем зробив Даші Астаф'євій пропозицію, від якої вона не змогла відмовитися: "Я згодна".

Раніше портал Знай писав, Даніель Салем розповів, що його найбільше вразило під час перебування на передовій: "У цьому вся Україна".

Також портал Знай повідомляв, Даніель Салем зізнався, що довело його до сліз на передовій: "Неначе нізвідки, з'явився хлопчик".