Ведучий програми "Зірковий шлях" на телеканалі "Україна" Даніель Салем зробив співачці Даші Астаф'євій пропозицію, від якої вона не змогла відмовитися. Що запропонував телеведучий артистці, йдеться на сторінці zirkovyi_shlyah в instagram.

Даніель Салем здзвонився по відеочату з Дашею Астаф'євою, щоб зробити їй пропозицію, якого не очікував ніхто з шанувальників. Телеведучий зберігаючи інтригу до останнього запропонував співачці разом вести програму"Зірковий шлях".

Даніель Салем. Фото: скрін youtube
Даніель Салем. Фото: скрін youtube

"Я пропоную тобі, разом зі мною зайняти, тут поряд сидіти, я і ти і вести "Зірковий шлях"", - сказав Даніель Салем.

Даша Астаф'єва зізналася, що від слів телеведучого в якийсь момент відчула себе жінкою, якій роблять пропозицію руки і серця.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Відчуваю себе жінкою, якій роблять пропозицію. Так, я згодна", - пожартувала співачка і погодилася.

Варто відзначити, що зараз Даніель Салем захищає Україну, а Даша Астаф'єва волонтерить. Однак відразу після перемоги, нові ведучі вийдуть в ефір і порадують глядачів хорошими новинами.

Раніше інформаційний портал Знай інформував, Даша Астаф'єва порадила чудотворні вітаміни, які дають сили бійцям - українці оцінили: "Пропив курс і горя не знаю".

Також наш портал повідомляв, Наталія Могилевська захопилася силою українців, яких на старості років спіткала війна: співають гімн і зберігають оптимізм.

Крім того, наш портал писав, Дашу квіткову розсмішили думки про зраду чоловіка Микити Добриніна - українці не оцінили "самовпевненість": "Подивіться на мене...".