Українська співачка, продюсер і композитор Наталія Могилевська дала інтерв'ю дружині Дмитра Комрова із "Світ навиворіт" Олександрі Кучеренко.

В ході інтерв'ю Могилевська розповіла про свого брата з росії, який відмовився вірити у війну, про "хороших росіян", про дружбу українців з білорусами і про те, чому Україні важливо об'єднатися з Європою.

Олександра Кучеренко, фото: Instagram
Олександра Кучеренко, фото: Instagram

Подруга Кузьми Скрябіна переконана, що росіяни не будуть братами для українців вже ніколи і бути росіянином зараз - це карма, від якої не відмиєшся. Такої ж думки була Наталя і про білорусів на самому початку війни. Вона навіть записувала дуже емоційне звернення до них з проханням не лізти в цю війну.

Виходячи з цього Кучеренко поставила співачці логічне запитання: "Чи будемо ми братами з білорусами після війни?".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Звичайно ж будемо, тому що білоруси не пішли...Звичайно ж... Навіть більше: вони вели партизанську війну, ламали рейки... Вони йдуть проти власного Лукашенка... І я вам скажу, саме тому Лукашенко не пішов війною на нас. Тому що, як тільки б білоруські війська перетнули б кордон - вони б розгорнули танки і почали б шарашити його. Ця війна була безглузда, тому що ніхто з білорусів не хотів воювати проти нас. І сам Лукашенко вже на підніжці свого трону гойдається... Ці люди дух свободи вже відчули",- поділилася Могилевська.

Нагадаємо, що брат-росіянин Наталії Могилевської перейнявся пропагандою і не вірить в війну в Україні: "Люди зомбовані".

Раніше ми повідомляли, що Наталія Могилевська звернулася до світу, благаючи про допомогу для захисників Маріуполя: "Почуйте голоси".