Відома українська співачка Оля Цибульська розповіла, як важливо навіть у найскладнішій ситуації шукати вихід. Зірка зізналася, що через війну буквально втратила свою професію, однак все ж намагається не впадати у відчай.

Знаменитість у соцмережі Instagram, у розділі stories вирішила поспілкуватися зі своїми шанувальниками. Вона залишила віконечко, де вони могли ставити питання, які їх цікавлять.

Одна з підписниць Олі Цибульської запитала, як боротися з внутрішнім голосом, який каже, що нічого не вийде. Співачка порадила не зважати ні на що, а обов'язково йти до мети, шукаючи інші шляхи.

Оля Цибульська, фото з instagram
Оля Цибульська, фото з instagram

До того ж вона на своєму прикладі показала, що не можна здаватися, через війну, яку розв'язала росія її професія, яку вона здобувала роками просто знищена, однак вона продовжує шукати інші шляхи. І впевнена, що обов'язково їх знайде.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Посилаю той голос нах... Моя індустрія зараз зруйнована. Моєї роботи, яка роками вибудовувалася у столиці зараз немає, фізично немає взагалі. Страшно? Дуже. Болить - дуже. За кордон я не хочу. Не робити нічого не можу. тому шукаю варіанти і можливості. Я там, де можу щось творити, де можу бути корисна людям, яких люблю. Я шукаю всі можливі варіанти, і знайду вихід", - зазначила Цибульська.

Нагадаємо, Оля Цибульська звернулася до світових лідерів, аби врятувати людей на "Азовсталі": "Пекельна катастрофа"

Раніше Знай писав, Оля Цибульська згадала казкові часи, коли вона була вагітна і показала, як виріс її син: "Моє щастя"

Також Знай повідомляв, Оля Цибульська поміркувала на важливі теми в напівголому вигляді у ванній: "На свіжу голову"