Популярна українська співачка, радіоведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська любить радувати значну армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Оля Цибульська частенько розміщує для своїх шанувальників фото і відео з особистого життя, розповідаючи цікаві подробиці і намагаючись відволікти всіх від сьогоднішніх подій. Цього разу в Insta Stories вона показала свій архівний знімок зі зйомок у столичному парку "Нивки", де вона була в ролі Дюймовочки. Кадр був зроблений, коли артистка була на перших термінах вагітності, до появи сина Нестора. Цибульська зізналася, що в той час відчувала себе казково.

Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська
Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська

А після вона заявила, що час так швидко пролетів і показала на відео свою дитину, якій в січні наступного року вже буде вісім років. Артистка знімала хлопчика під час його дистанційного навчання, за кадром чути фрази англійською.

Цибульська запитала, чи із задоволенням він вчиться в школі, той невпевнено відповів, що так. Після реакції Нестора співачка посміхнулася так, немов знала справжню правду.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаєму, Оля Цибульська поміркувала на важливі теми в напівголому вигляді у ванній: "На свіжу голову"

Як повідомляв Знай.uа, Оля Цибульська замість сліз дозволила собі лють під час війни: "Готова розірвати кожного"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська відчайдушно намагається скинути вагу - навіть зі своїм відображенням у дзеркалі розмовляє: "Хочу влізти в джинси"