Відома українська виконавиця Оля Цибульська поміркувала на важливі теми в напівголому вигляді, сидячи у ванній. Відео вона розмістила в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська вирішила прийняти душ і заодно поспілкуватися з шанувальниками. Співачка зазначила, що до неї прийшла думка, якою вона хотіла б поділитися.

Оля Цибульська. Фото: Instagram
Оля Цибульська. Фото: Instagram

"Помила голову і прийшла дума", - зазначила Цибульська.

Співачка заявила, що незабаром війна завершиться і обов'язково перемогою України. Після цього українці житимуть по-новому, ще краще, ніж до вторгнення. Зірка зазначила, що для неї Україна завжди була, є і буде домом і звернулася до українців, які виїхали закордон, із закликом повертатися в рідну країну.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"На свіжу голову подумала. Дуже добре відомо - ця війна закінчиться нашою перемогою обов'язково. І ми далі заживемо ще крутіше. Завжди де б не була, де б мені не пропонували роботу закордоном, я завжди вибирала Україну. І зараз вибираю, і хочу, щоб Ви вибирали", - звернулася зірка до шанувальників.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, невістка Софії Ротару Світлана Євдокименко розповіла землякам-росіянам кого потрібно рятувати в Україні: "Дух не зломлений".

Також наш портал інформував, друг Олі Фреймут і Сергія Притули Олександр Педан підказав, як виростити Усика або Білодід: "Супер, не бійтеся".

Нагадаємо, суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво осоромив росіян на весь світ: "Скоро в Україні буде 2 перемоги, а у вас жодної".