Продюсер "1+1" Володимир Завадюк часто радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 50 тисяч осіб.

Чоловік якось раніше зізнавався шанувальникам пісенного шоу "Голос країни", що роман між Тіною Кароль і Даном Баланом - гра, щоб підняти рейтинги. А зараз він поділився архівною і свіжою фотографією зі своєю бабусею, щоб віддати їй данину поваги. Бо кілька днів тому у неї був би День народження, але...

Володимир Завадюк і Тіна Кароль. Фото: Хвиля
Володимир Завадюк і Тіна Кароль. Фото: Хвиля
Володимир Завадюк і Тіна Кароль. Фото: Хвиля

"Ми б прийшли з квітами, зібрали б повний будинок гостей, сусідів, довго б сиділи і говорили про твою молодість. На вулиці Б пахло бузком. І все це було б у твоєму домі, де ти не живеш вже три роки, а він виставлений на продаж. А разом з тим закрита Фіртка до мого дитинства", - пише Завадюк у публікації.

Володимир Завадюк і Надя Дорофеєва, instagram.com/zavaduk
Володимир Завадюк і Надя Дорофеєва, instagram.com/zavaduk

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Потім він додав, що провів все дитинство з бабусею. І він за нею дуже сумує, навіть у снах вона приходить в складні моменти - так було восени, попереджаючи про складнощі. Спочатку Володимир подумав, що це стосується непростого сезону "Танці з зірками", проте пройшло всього небагато часу, щоб усвідомити, про що було попередження.

Нагадаємо, продюсер шоу "Голос країни" розповів про конфлікти з Наталією Могилевською та Тіною Кароль: "Дуже люблю"

Як повідомляв "Знай.ua", учасник "Танців з зірками" Жора Корольов помер у Польщі: остигле тіло знайшла кохана

Знай.ua писав, Тіна Кароль зізналася, як відстоювала свої почуття з Даном Баланом: "Я обеззброєна"