У воєнний час, коли звучить повітряна тевога, чутно вибухи і польоти винищувачів, дуже складно зберігати самовладання і позитвний настрій.

Порятунком завжди в таких ситуаціях може бути спорт. Тому, якщо ви перебуваєте в безпеці або у вас є можливість - виконуйте хоча б ранкову зарядку, щоб виділився гормон радості, думки хоч на 15 хвилин перестали витати навколо війни, а тіло зарядилося енергією.

Особливо це необхідно дітям, адже стрес на їх організм впливає ще більше, ніж на дорослий.

Зарядка з дитиною, фото Знай.uа
Зарядка з дитиною, фото Знай.uа

Ведуча проєкту "Аферисти в сітях" (Новий канал) Олена-Крістіна Лебідь показала українським школярам, як розминається вранці.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Ранкова зарядка обов'язкова. Чому? Це заряд бадьорості на цілий день. Це корисно і знімає стрес, яким нас намагаються задушити,- каже Олена-Крістіна. - Якщо чесно, я вранці не люблю розтяжок і потягушек — віддаю перевагу саме "двіжнячку" в танцювальному стилі під хорошу музику. Мій французький бульдог Сара теж спортсменка, тому що вранці я бігаю і вигулюю цю прекрасну 15-кілограмову вухату тварину."

Павло Розенко, бульдог Сара і Олена-Крістіна Лебідь, фото Інстаграм
Павло Розенко, бульдог Сара і Олена-Крістіна Лебідь, фото Інстаграм

Зарядку Олени-Крістіна Лебідь може повторити кожен, адже вона нескладна, але дуже енергійна. Отже, включайте голосніше улюблену драйвову пісню і поїхали! Почніть зі стрибків під музику, щоб розігнати кров. Далі - кругові рухи стегнами і легкі напівприсідання з підстрибуваннями. Трохи побігайте на місці, а потім танцюйте досхочу під швидку музику.

На онлайн-уроці фізкультури ведуча Нового каналу стрибала разом з дітьми і виконувала вправи на відновлення дихання.

Олена-Крістіна Лебідь, "Аферисти в сітях"
Олена-Крістіна Лебідь, "Аферисти в сітях"

"Мене переповнювали емоції! Сподобалося, що дітки робили всі вправи-навіть я трохи тупила, але вони все чітко розуміли, повторювали рухи, у них так синхронно виходило! Була дуже рада бачити чудових молодих українок і українців!" - поділилася враженнями Лебідь.

Нагадаємо, що Олена Крістіна-Лебідь розповіла, як обманюють українців на оренді квартири.

Раніше ми повідомляли, що наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь зв'язала паляницю з поразкою росії.