Відома українська фітнес-тренер Марина Боржемська написала велику публікацію і записала відео для користувачів Instagram, щоб нагадати про той жах, з яким зіткнулися воїни ЗСУ в Маріуполі, на "Азовсталі".

Вона зазначає, що на території заводу досі залишаються жінки, чоловіки і всі вони хочуть побачити світ, вперше за два місяці. У них лише одне бажання-жити, обійняти дітей, побачити своїх рідних.

Марина Боржемская, фото: Instagram
Марина Боржемская, фото: Instagram

"Продовжувати жити своє життя, як і ми з вами намагаємося навіть в умовах війни. Бійці полку "Азов" з першого дня мужньо захищають Маріуполь, а також Азовсталь. Вони - наші супергерої. Але їм також потрібна допомога. Їх потрібно звідти забрати! Потрібно допомогти пораненим, і вивезти їх в безпеку. Я виставляла петицію, яку потрібно підписати, щоб допомогти людям. Потрібно максимально продовжувати підтримувати увагу. Ми не можемо гарантувати, що саме це допоможе, але нам потрібно боротися всіма можливими способами", - пише Боржемська в публікації.

Також вона зазначила, що і наш уряд намагається з усіх сил, щоб допомогти їм дипломатичним шляхом. Якийсь поштовх спостерігався за сприяння ООН. Якихось мирних жителів евакуювали, проте не всі були врятовані.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Марина Боржемська. Фото: скрін youtube
Марина Боржемська. Фото: скрін youtube

Причина проста-наші захисники борються з нелюдями. Для них домовленості і чужі життя нічого не значать. Але Маріуполь, "Азовсталь" і більше того, інші окуповані території - біль України. Ми ні про кого не забули і ніколи цього не зробимо. Але іноді доводиться чекати, довго і нестерпно.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч відкрила українцям очі на справжню ситуацію на "Азовсталі": "Повинні битися за наших героїв, як і вони за нас"

Як повідомляв "Знай.ua", Джамала пояснила, як допомогти врятувати українців у Маріуполі: "Це справжнє пекло"

Знай.ua писав, на "Азовсталі" загинув чемпіон Києва з боксу Артем Моша, захищаючи Україну: "Бог забрав його додому"