Григорій Решетник виїхав разом з дружиною Христиною і дітьми до Варшави - багатодітним батькам є дозвіл на переміщення закордон.

Він опублікував невелике відео з Польщі, в ході якого розповів про величезну підтримку жителів братської країни, про безліч українських прапорів. Самі українці, вимушені тікати через війну, підходять до сім'ї телеведучого, щоб сфотографуватися, трохи поговорити.

Григорій Решетник, скрін з instagram
Григорій Решетник, скрін з instagram

Христина ж не обмежилася невеликим підписом до фотографії з дітками. Вона зазначила, що три місяці жила з малюками під сиренами. Їм доводилося ховатися в бомбосховищах-тому вони точно знають, що таке відсутність сну, страх і сльози.

"Наші діти складно переживають війну - особливо Дімуля. Мені здавалося, що ми максимально мінімізуємо всі страхи-говоримо, що це гра така, спуститися в підвал, розповідаємо історії. Але слова Дімулі свідчать про інше. Коли ми перетнули польський кордон, перші його слова були: "Урааа! Мама, тепер не буде ніяких сирен і комендантської години!"💛💙", - пише Христина Решетник.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У підсумку вона дуже рада, що вдалося подарувати дітям спокій, бо для них це виявилося важливо.

Нагадаємо, дружина Григорія Решетника зізналася, що не дає їй впасти в депресію під час війни: "Надає сили і енергії"

Як повідомляв "Знай.ua", дружина Григорія Решетника жорстко засудила Таїсію Повалій за концерт у Росії: "Розважає вбивць"

Знай.ua писав, Григорій Решетник показав чудову сімейку з дружиною і трьома маленькими красенями: "Подорослішати"