Відома українська виконавиця Ані Лорак остаточно підтвердила той факт, що не заслуговує бути українкою, замовчуючи про війну і продовжуючи свою діяльність в рашистській Федерації.
Найімовірніше, у неї згодом можуть відібрати громадянство - однак достовірно це невідомо. Зараз же ми поговоримо не про неї, а про її колишнього чоловіка Мурата Налчаджіоглу, з яким вони будували спільне життя більше десяти років.

Мурат Налчаджіоглу з нареченою. Фото: instagram
Мурат Налчаджіоглу з нареченою. Фото: instagram

Він давно знайшов собі нову любов у вигляді молоденької красуні Лілії. Зараз вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 16 тисяч осіб, новий знімок. На ньому Лілія зображена в сукні тілесного кольору, на березі моря.
Мурат, ніжно її обіймаючи, цілує її, поки з боку їх пригріває спекотне сонце. Знімок був зроблений з боку, найімовірніше, щоб додатково підкреслити ідеальну фігуру дівчини. У цій сукні можна побачити її пружну попу.

Можна припустити, що це архівний знімок, бо раніше Лілія вже показувала подібні кадри.

Мурат Налчаджиолгу, фото: Instagram
Мурат Налчаджиолгу, фото: Instagram

"Люблю вас❤️", "Тепер весілля потрібно зіграти😍", "Бережіть один одного, ви класні", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Ані Лорак з'явилася після мовчанки про війну в Україні: віддала дочку колишньому Мурату Налчаджіоглу - "бережи себе"

Як повідомляв "Знай.ua", наречена колишнього Ані Лорак у Стамбулі вирішила роздягнутися серед квітів - все заради України: "особливе ставлення"

Знай.ua писав, наречена Мурата Налчаджіоглу підтримала українців: не стала мовчати, як Ані Лорак