Колишня ведуча "Орел і Решка", яка і стала знаменитою завдяки цьому шоу, а значить і Україні, Анастасія Івлєєва в перші дні війни виступила з підтримкою нашої країни.

Через деякий час лідера думки для російської молоді налякали, про що вона не раз натякала в соцмережах і Настюшка різко перевзулася, заявивши, що горда бути росіянкою.

Але, горда-не горда, а гроші заробляти треба. Джерел це зробити для колишньої Елджея точно стало менше і вона не придумала нічого кращого, як збагрити і так різко збіднілим через санкції росіянкам спортивний курс із схуднення.

Настя Івлєєва. Фото: скрін youtube
Настя Івлєєва. Фото: скрін youtube

Очевидно, росіяни і так незабаром дуже швидко схуднуть, поки будуть бігати в пошуках їжі, битися за останню пачку пшона, а потім ділити їжу по долоньках в сім'ї. Але Івлєєву це анітрохи не турбує і вона викладає в свій блог відео про те, як важко їй давався спорт.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"За 390 (175 гривень, прим.ред.) ми відкриваємо доступ до перших трьох тренувань курсу і відео-лекції від нутриціолога з харчування. Щоб коооожен міг спробувати цей вайб. Завтра ми закриємо цю можливість, тому що вже починаються тренування",- підганяє своїх шанувальників Івлєєва, адже їй теж потрібно годувати себе.

Пост Насті Івлєєвої
Пост Насті Івлєєвої

Але найбільше вражає те, що жителі "запорєбріка" і правда на це ведуться і купують цей дурний курс.

"Куплю щоб посміятися", "А скільки коштує повний курс? Демо-версія не цікаво", "Мда, яку тільки фігню не придумають заради хайпу", "Настя потужна така", "Хочеться придбати , чисто через позитив, щоб поржати"...

Але не обійшлося і без казусів, так як, мабуть, росіяни можуть втрапити на гроші з таким тренером. Одна з фолловерів повідомляє, що оплатила курс, але й нічого не прийшло.

"Питання ... Оплатила курс частинами ... ніяких рухів немає: ні в телеграмі, ні на пошті. як бути? У кого було так само? Є поради?"

І під її коментарем ще одна дівчина поскаржилася на таку ж ситуацію.

У відповідь дівчина отримала явно не те, що хотіла побачити:

"Ви досі вірите в цей лохотрон, їм просто бабосіки зрубати треба, про який продукт йде мова?", "Наї*алово, нєа, перспектива на майбутнє...."

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що зірка "Орла і Решки" Настя Івлєєва проміняла підтримку України на голу попу: "Завдяки чому?".

Раніше ми зообщали, що Елджей висміяв колишню Настю Івлєєву з "Орел і решка" після її підтримки путіна: "хто косить?".