Відомий український телеведучий та зірка програми "Холостяк" Григорій Решетник поділився кадрами прогулянки з кухарем та суддею "МастерШеф" Ектором Хіменесом-Браво.

Щасливий спільний знімок Григорій Решетник опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram. На ньому позує дружина телеведучого разом з трьома дітьми. А посередині подружжя стоїть Ектор Хіменес-Браво.

Зірка "Холостяка" дуже радий був побачити знаменитого кухаря, адже вони товаришують. До того ж Ектор сильно підтримує Україну під час війни яку розв'язала росія.

Скріншот допису Григорія Решетника
Скріншот допису Григорія Решетника

"Нарешті зустрілися з нашим другом і справжнім українцем Ектором Хіменес-Браво 💙💛. Разом Можливо Все 💪", - так Григорій Решетник підписав опублікований кадр.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За геоміткою, яку Решетник залишив можна зробити висновок, що зараз вони перебувають у Польщі. Ймовірно вони прибули сюди для якихось благодійних заходів, адже у коментарях зірка "МастерШеф" додав, що об'єднавшись Україна переможе російських окупантів.

"❤️❤️❤️ разом переможемо!", - зазначив Екстор Хіменес-Браво у коментарях.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Ектор Хіменес-Браво показав, що "русский мир" зробив з його рідним Ірпенем: "Ніколи не пробачу"

Раніше Знай писав, Григорій Решетник показав чудову сімейку з дружиною і трьома маленькими красенями: "Подорослішали"

Також Знай повідомляв, дружина Григорія Решетника зізналася, що не дає їй впасти у депресію під час війни: "Додає сили і енергії"