Євген Кошовий, Валерій Жидков, Юрій Ткач та інші зірки студії "Квартал 95" звернулися до українських захисників у день Сухопутних військ. Вони привітали бійців зі святом і подякували за захист. Привітання опублікували на сторінці kvartal95official в соціальній мережі instagram.

Сила української армії вже здивувала весь світ, адже вони вже третій місяць дають відсіч "другій армії" світу. Бійці зривають всі плани російських окупантів, знищуючи їх і їх техніку.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Так, в день Сухопутних військ України актори студії" Квартал 95 " записали привітання для захисників. Євген Кошовий, Валерій Жидков, Юрій Ткач та інші артисти подякували бійцям за все і зазначили, що вони надійний захист для всіх українців.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ви наш щит, ви наша стіна, ви наша надія і наші ангели. Спасибі кожному і кожному, хто щодня захищає нашу Неньку, захищає наш сон і майбутнє наших дітей! Сил, козацького здоров'я і якнайшвидшої перемоги. Спасибі, пишаємося! З днем Сухопутних військ України! Слава України, Слава ЗСУ!",- йдеться у привітанні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дмитро Комаров з " Світ навиворіт "показав, чого не вистачає українцям після зруйнованого Харкова:" дивлюся...".

Також наш портал писав, Оля Полякова "відійшла" від гімнів на стадіоні, показавши знищення окупантами "Азовсталі": "безжально луплять".

Крім того, наш портал інформував, Даша Астаф'єва, Маша Єфросиніна, Хіменес-Браво та інші: які зірки України готові віддати все заради перемоги.